1 a(z) 4 oldalból előre ugrás a(z) oldalra

Daikin

A Daikin filozófiájának középpontjában mindenkor az innováció és a minőség állt. Ezért az a szilárd hit, hogy a legjobb termékek kínálatával a Daikin márkanév Európa szerte a legsikeresebb termék lesz, rövid idő alatt elérte a kitűzött célját.

A Daikin Európa vezető légkondicionáló gyártó vállalataként, olyan technológiai megoldásokat kínál, amelyek a legspeciálisabb feladatokat is képes magas konfort fokozaton kielégíteni.

A Daikin légkondicionáló rendszerei bármilyen helyiségben tartósan kellemes, csendes, és megbízható komfortzónát alakítanak ki: hűsítő környezet nyáron, jóleső meleget télen, egészséges levegőt egész évben. A Daikin klímaberendezései automatikusan, szinte tökéletesen zajtalanul alkalmazkodnak a környezeti változásokhoz. Ezzel biztosítják használója számára a tökéletes komfort érzést.


A Daikin elsőként fejlesztette ki a változtatható tömegáramú direkt elpárologtatású központi rendszerét vagyis a VRV rendszert.
A technológiai kihívásoknak megfelelve a piacon elsőként a VRV III kifejlesztésével minden igényt kielégítő csúcstechológiát kínál a felhasználók széles köre számára.

A rendszer a legmesszebbmenőkig igazodik a speciális igényekhez, mind a teljesítmény, mind a szélsőséges környezeti alkalmazhatóság terén.
Telepítési lehetőségei a legbonyolultabb igényeket, teljeskörű precizitással fedi le.


Gyakran halljuk, hogy partnereink a Daikin márkanév összehasonlításaként ezzel a kijelentéssel élnek: ? olyan a hűtésben mint a Mercedes?. Teljes joggal állíthatjuk a hasonlat helytálló.

A Daikin büszke arra, hogy minőségi piaci vezető szerepe mellett fejlődése során megkülönböztetett szerepet tulajdonít a japán anyavállalat környezetvédelmi hitvallásának.

Minden technológiai alkalmazása során, legyen az osztott rendszerű split, multi split, SKY Air, folyadékhűtő ? fan coil-os, vagy VRV rendszer egyaránt jellemző, hogy folyamatosan nyomon követi az erőforrások optimális felhasználását, a formatervezett beltéri egységek sokszínű variációs lehetőségének biztosítását.
Daikin a kimagasló minőséget az értékesítési hálózat intenzív képzésével, a termelési folyamatok állandó korszerűsítésével, valamint a szakszerviz hálózatának folyamatos magas szintű képzésével éri el.
A Daikin piacvezető újító szerepe a forgalmazók, kereskedők, ügyfelek és alkalmazottaik között folyó szoros együttműködés gyümölcse, melynek Zala megyei bástyája a Klimatrend Hungary Kft.

Fujitsu

A Fujitsu General légkondicionáló berendezések tökéletes választást jelenthetnek mindenki számára.
A FUJITSU klímaberendezések magas minőséget és komfortot jelentenek a világ számtalan országában.

Széles termék palettája minden igényt kielégít a legkisebb oldalfali rendszerektől a legnagyobb VRF (Airstage) rendszerekig.

Az inverteres Fujitsu General klímaberendezések a mindennapi életet sokkal komfortosabbá varázsolják. Az új DC inverteres rendszerek segítségével nagyobb teljesítményre és jobb hatékonyságra törekszik.

A Fujitsu klímaberendezések prémium kategóriás készülékei különböző speciális szűrőkkel ellátottak, melyek hozzájárulnak használóik kényelméhez, a kellemes környezet kialakításához.
A plazma szűrőkkel ellátott berendezésekben a légszűrő gyorsan eltávolítja az apró porszemcsékkel és szagokkal.

A Fujitsu márkatermékek sikere nem csupán a kutatás és fejlesztésre fordított befektetéseknek, a szigorú japán gyártási folyamatoknak és a berendezések kialakításának köszönhető.

A FUJITSU GENERAL hűtő és klímaberendezésekkel Ön csúcsminőségű, hosszú élettartamú készüléket választ.
1 a(z) 4 oldalból előre ugrás a(z) oldalra
 
Klimatrend Hungary Kft.
8900 Zalaegerszeg, Kaszaházi u. 32.
Tel.: +36/92/598-200
E-mail:
Webshark